Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Ulusal ve uluslararası alanda, Mesleki Eğitimde, kalitenin adresi olmak...

Misyon: Çağdaş eğitim anlayışıyla;ilkeli,donanımlı ve tercih edilen, kendi alanında, yüksek öğrenimi hedeflen, iyi birer vatandaş yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://didimmtal.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 19 MAYIS CAD. AYDIN DIDIM MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 31 DİDİM / AYDIN

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Didim, Aydın´ın turistik bir ilçesidir. Doğuda Muğla il sınırı ve Güllük Körfezi ve Akbük Koyu, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımada şeklindedir.

Ulaşım Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Didim ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine 110 km mesafededir.